mandag 12. mai 2014


KLUBBMØTE MAI:

     Medlemstallet stiger og stiger i klubben. Nå er vi over førti medlemmer og det synes vi er kjekt. Det gjør også at deltakelsen i månedskonkurransen øker. På mai møtet var det hele 50 bilder i projektor klassen. Det er ikke bare kvantiteten som stiger, kvaliteten på bildene stiger også. Av de 50 fotografiene var det minst 20 førstepremie bilder, men som naturlig er kan bare ett bilde vinne, og denne gangen var det Olav Thu som var best av de beste.
     Anne Ueland holdt foredrag og imponerte medlemmene med sine bilder fra inn og utland. Anne er en allsidig fotograf. I løpet av noen få år har hun fotografert høyt og lavt, hav og hei, by og bygd, ung og gammel, fattig og rik. Anne viste bilder av fugler på Island, slott i India, fjell i Nepal, fattige i Peru, ulver i Finland, frosker på Finnøy, hoggorm på Hommersåk, konfirmanter på Kverneland og mye, mye mer. I tillegg til alt dette er hun en racer i Photoshop. Takk Anne for et underholdende og bra foredrag.
     Andre saker som ble diskutert var kveldstur til Stavanger og ikke minst helgeturen til Gaudland. Hele 17 medlemmer har meldt seg på denne turen.
 
Her følger noen bilder av den allsidige fotografen Anne Ueland:
 
 Foto: Anne Ueland

 Foto: Anne Ueland

Foto: Anne Ueland
 
Her kommer 1. plassene fra fotokonkurransen i mai:
 
1. plass Projektor og månedens bilde: Foto Olav Thu
 
1. plass Fargekopi: Foto Ragnar Myklebust

1. plass S/H: Foto Cato Berge
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar