lørdag 31. mai 2014

GULL

I dag hadde jeg tenkt å beise huset, men nå slapp jeg det. Det er mye viktigere å få ut dette innlegget på bloggen. I dag fikk vi nemlig vite at det ble GULLMEDALJE på Sandnes fotoklubb sitt medlem Ragnar Myklebust i Norgesmesterskapet i Fotografering. Nå ble vi imponert, gratulerer så mye Ragnar. I tillegg hadde Ragnar 3 antatte bilder.
Thomas Sirevåg oppnådde også et flott resultat i Ungdomsklassene. Han fikk Hederlig omtale på
2 bilder og 1 antatt.
Dermed ble Thomas nr 2 sammenlagt i NM i klassen opp til 18 år og nr 3 sammenlagt i klassen opp til 25 år. Da klarte han nesten samme prestasjon som i fjor da han ble Norgesmester.
Gratulerer så mye begge to.

På en slik dag har vi lov å "skrøyda" litt av klubben vår. Dette med å vinne gull, pluss mange andre flotte resultater i NM har nesten blitt en vane de siste årene. Thomas Sirevåg har vunnet 3 gullmedaljer i de 3 siste NM i ungdomsklassen og denne gangen var det altså Ragnar som slo til med Gull.
Klubben har nå over 40 medlemmer og det er mange år siden vi "seilte slik i medvind". Jeg er sikker på at hadde flere sendt inn bilder hadde det blitt mange antatte, diplomer, og kanskje flere medaljer også på oss. Kanskje vi til og med kunne vært med å konkurrert om å blitt beste klubben i landet.

Gullmedalje bildet til Ragnar Myklebust med tittelen: "En skrue løs" I tillegg fikk Ragnar 3 antatte bilder. Vi er imponert. Gratulerer så mye Ragnar.
 
I noen år nå har det nesten vært en selvfølge at Thomas Sirevåg skal være på resultatlisten i Ungdomsklassen i NM. Han sviktet ikke denne gangen heller. Med bildet "Walk this way" fikk Thomas hederlig omtale. I tillegg fikk han Hederlig omtale på et til bilde, samt et bilde antatt. Gratulerer så mye til Thomas også.   
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar