torsdag 24. oktober 2013


HELGETUR TIL LISTA
 
Det er en tradisjon i Sandnes fotoklubb å reise på to hytteturer i året. En helgetur om våren og en om høsten. I flere år har vi reist rundt i Rogaland. Vi har nesten besøkt hver krinkel og krok fra Sauda til Sokndal. Derfor bestemte vi oss for at høstturen i år skulle bli litt annerledes. Sist helg reiste vi ut av Rogaland, 11 medlemmer kjørte på langtur helt til Lista.
Høstturene er en blanding av mat og foto tur. Vi er så heldige at vi nærmest har en gourmetkokk som klubbmedlem. John Bjørklund tilbringer mesteparten av tiden på kjøkkenet til stor glede for oss andre. På fredags kvelden disket han opp med "Pizza a` la` Bjørklund". John er oppvokst i indre Suldal og vi har en mistanke om at det er der pizzaen er oppfunnen. I vert fall kan alle Italienere misunne John denne oppskriften.
På lørdagskvelden ble det igjen dekket på langbord og denne kvelden ble det servert "Lammelår a` la` Eli". John B stod atter en gang på kjøkken og ordnet fløtestuet poteter og annet tilbehør. Som dette ikke var nok så hadde Tone ordnet med alle desserter. Etter maten serverte hun de lekreste kaker, til og med Dronning Maud hadde hun pakket i kofferten og hun ble servert som pudding på lørdags kvelden. Inn i mellom den ene hovedretten etter den andre fikk vi tid til litt fotografering.
 
    Foto Geir Einarsen:
      Gourmetkokken John Bjørklund svinger lammelåret.
 
På lørdagskvelden ble det servert "Lammelår a` la` Eli" og stemningen rundt langbordet var på topp.
 
Ut på natten ble det vist bilder på PC'en og vi hadde selvfølgelig en seriøs(?) og lærerik(?) diskusjon.
 
Det ble selvfølgelig fotografert....
 
både inne.......
 
og ute. Det ble fotografert med Nikon....
 
og uten Nikon
 
På lørdagen var det andre kjente som også var ute på tur. Elvis has left the building og truffet veggen.
 
Vi måtte selvfølgelig en tur til Lista fyr.
 
Og alle var enige om at området Farsund/Lista var et vakkert sted og at fotoklubben igjen hadde arrangert en vellykket og trivelig tur.
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar