onsdag 15. januar 2014

KLUBBMØTE JANUAR:

      Da har fotoklubben avholdt sitt første møte i år. Ca 30 medlemmer fant veien til våre klubblokaler på Varatun gård. Ekstra kjekt var det å se 5-6 nye medlemmer.
     På samtlige møter har vi det vi kaller Månedens tema, samt fotokonkurranse. Etter konkurransen har vi kommentar på bildene som deltok. Vi konkurrerer i klassene sort/hvitt, fargekopi og projektor. Innimellom dette har vi selvfølgelig tid til kaffe og drøs.
     Et av vår nyeste medlemmer Arild Thorsen vant projektorklassen denne måneden. Han gikk hjem glad og fornøyd etter å ha slått alle de "gamle veteranene" ned i støvlene. Blant de tre vinnerbildene har vi en ekstra konkurranse, der kårer vi det vi kaller "Månedens bilde". Denne gangen var det sort/hvitt bildet til Aran Haure som ble best av de beste.
     En overraskelse ventet også på Thomas Sirevåg. Han fikk utdelt de to gullmedaljene han vant i Norgesmesterskapet til Norsk selskap for Fotografi. Han klarte den utrolige prestasjonen å ta gull i begge klassene, både i klassen opp til 18 år og i klassen opp til 25 år. Det er første året ungdomskonkurransen er delt opp i to klasser. Thomas vant begge klassene og blir han dermed historisk som første vinner av begge klassene.


   John B delte ut gullmedaljer, pokal, heder og ære som Thomas vant i Norgesmesterskapet for ungdom arrangert av Norsk selskap for Fotografi.

Her følger vinnerbildene for januar:
 
1. plass i klassen projektor: Foto Arild Thorsen
 
 
1. plass fargekopi, Foto Cato Berge
 
 
1. plass sort/hvitt kopier. Foto Aran Haure.
Dette bildet ble også kåret til "Månedens bilde".
  






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar