fredag 5. juli 2013

EKSTREMSPORTVEKO 2013


Da er Guttaboys, Oddvar, Thomas og John S hjemme igjen etter Ekstremsportveko på Voss. I år hadde vi med oss "Hang-arounden" Stig Vidar Hovland, han syntes det var kjekt å være med oss erfarne ekstrem fotografer på tur. Ut på natten innrømmet han til og med at han hadde aldri hadde hatt det så kjekt på foto tur tidligere.
Guttaboys er ikke noen pingler på tur, vi overnatter selvfølgelig i telt på festivalcampen og det kan være hardt nok. På dagtid er det fullt kjør med fotografering av kajakk, longboard, basehopping og andre ekstreme sporter. På kveldstid er det ned til Voss sentrum, og når vi endelig utpå natten vil sove er det ikke sikkert at de i naboteltet har tenkt på det samme. Allikevel er det tidlig opp neste morgen og ut for å fotografere nye ekstreme konkurranser.
Her kommer en liten smakebit fra årets Veko:


    Foto: Oddvar Johnsen.   Basehopping ved Gudvangen.
 
 
Foto: Thomas Sirevåg.   Longboard ned den bratte og svingete bakken ved Skjervet.
 
 
Foto: John Sirevåg.   Kajakk i Brandsethelva.
 
 
  Foto: John Sirevåg.   På kveldstid skjer det også mye ekstremt. Som f.eks. her hvor det var en som tok seg en tur på line mellom hustakene.
 
 
Foto: Oddvar Johnsen.   Bildet er fra festivalcampen på Bømoen. Der koser vi oss på kveldene. Den ene kveld slo Gourmetkokken Oddvar til og serverte oss pølse med ketchup, sennep og fallskjerm.
 
 
   Foto: Thomas Sirevåg.   Til og med været ble ekstremt. Den ene natten høljet det ned, mange våknet i gjennomvåte telt, liggeunderlag og soveposer.  Det er ekstra kjekt å vite at du skal sove enda et par netter i våt sovepose. Campinglivet er ikke for pingler.

1 kommentar:

  1. Der skulle vi ha vøri Kal, med Canon-kamera vårt!

    Kule bilder!

    SvarSlett